extrém élményre vágysz?

Kanyoningolj velünk Ausztriában! A keleti Alpok legszebb kanyonjai csak rád várnak áprilistól szeptemberig, a hét minden napján!
LÁSSAM

Félnapos ugrálós-csúszdázós kanyoning

19.500 HUF / 60€

A túra magában foglal egy 3-4 órás kanyoningolást egy igazán élvezetes, napos, nyitott szurdokban. Rengeteg ugrálás és csúszdázás egy-két könnyebb ereszkedéssel megspékelve.
Az ár tartalmazza a mindenre kiterjedő balesetvédelmi oktatást, túravezetést és a kanyoningoláshoz szükséges teljes felszerelést: bukósisak, neoprén ruha, neoprén kabát, speciális kanyoning felszerelés. Neked csak fürdőruhát, törölközőt, zárt sportcipőt (ami nem bej ha vizes lesz) és bátorságot kell magaddal hoznod! :) Az túra közben megállunk pihenni és felfrissíteni magunkat csokival és üdítővel. Részvétel feltétele a biztos úszástudás és a jó fizikai kondíció.
Ez a program számokban:
Időtartam: 3-4 óra
Legnagyobb ereszkedés: 10m
Korhatár: 8<100
Előfeltétel: Jó fizikai kondíció és biztos úszástudás

További részletekért illetve foglaláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot! >>

FOGLALOK

Félnapos ereszkedős-ugrálós kanyoning

19.500 HUF / 60€

A túra magában foglal egy 4-5 órás kanyoningolást egy lélegzetelállító, zárt mélyen a hegybe vágott szurdokban. Rengeteg ereszkedés megspékelve egy-két csúszással és ugrással.
Az ár tartalmazza a mindenre kiterjedő balesetvédelmi oktatást, túravezetést és a kanyoningoláshoz szükséges teljes felszerelést: bukósisak, neoprén ruha, neoprén kabát, speciális kanyoning beülő. Neked csak fürdőruhát, törölközőt, zárt sportcipőt (ami nem baj ha vizes lesz) és bátorságot kell magaddal hoznod! :) Az túra közben megállunk pihenni és felfrissíteni magunkat csokival és üdítővel. Részvétel feltétele a biztos úszástudás és a jó fizikai kondíció.
Ez a program számokban:
Időtartam: 3-4 óra
Legnagyobb ereszkedés: 30m
Korhatár: 12<100
Előfeltétel: Jó fizikai kondíció és biztos úszástudás

További részletekért illetve foglaláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot! >>

FOGLALOK

2 napos SALZA RAFTING-KANYONING

31.500 HUF / 99€

A túra magában foglal egy rafting- és egy kanyoningtúrát. Mindkét program körülbelül 3-4 órás, logisztikával együtt (ruhaosztás, balesetvédelmi oktatás, autózás a helyszínre, stb.) egy tökéletes kétnapos programot jelent. Részvétel feltétele a biztos úszástudás illetve a jó fizikai kondíció a kanyoninghoz! Az ár tartalmazza a mindenre kiterjedő balesetvédelmi oktatást, túravezetést és az evezéshez illetve a kanyoninghoz szükséges teljes felszerelést: Hajó, lapát, bukósisak, neoprén ruha, neoprén kabát, neoprén cipő és vadvízi mentőmellény illetve speciális kanyoning felszerelés. Neked csak fürdőruhát, törölközőt, zárt sportcipőt a kanyoninghoz (ami nem bej ha vizes lesz) és bátorságot kell magaddal hoznod! :) A túra közben mindkét nap megállunk pihenni és felfrissíteni magunkat csokival és üdítővel. Részvétel feltétele a biztos úszástudás és a jó fizikai kondíció.

Szállást igény esetén foglalunk neked! >>

További részletekért, illetve foglaláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot! >>

FOGLALOK

Mit kell tudnod?

Extrém élményekre vágyók számára ajánljuk Kanyoning ( Canyoning ) túráinkat Stájerország és Alsó-Ausztria festői szurdokaiban. Az egyszerű túrázók elől rejtve maradnak ezek völgyek, de aki kipróbálja a kanyoningot annak biztosan felejthetetlen élményekben lesz része. Májustól szeptemberig hétköznap is!

Ha érdekel a dolog de még bizonytalan vagy, nyugodtan tegyél fel kérdéseket a megadott elérhetőségeinken. Ne aggódj, nálunk nincs buta kérdés, mindenre szívesen válaszolunk! >>

Ha már tudod, hogy szeretnél kanyoningolni akkor nincs más dolgod mint időpontot egyeztetni, befizetni a foglalót és kész is vagy.

Mit kell hoznod?
A kanyoning túrához minden szükséges technikai felszerelést biztosítunk, neked csak Fürdőruhát, törölközőt, zárt sportcipőt (ami nem baj ha vizes lesz), és persze bátorságot kell magaddal hoznod. :)

Ki vehet részt a Kanyoning túrán?
A Kanyoning túrán való részvétel előfeltétele a biztos úszástudás, jó fizikai kondíció és a betöltött 12. életév.

Mire számíthatsz vezetett túráinkon?

sokéves tapasztalattal, és nemzetközi végzettséggel rendelkező túravezetőkre és A legmodernebb felszerelésekre

Vezetett túráinkra általában jellemző a kisebb létszám ( 4-20 ) fő és a családias légkör. Mi ennek az előnye? Könnyen és rugalmasan tudjuk a te igényeidhez igazítani a programok többségét. Nem kell másik 70 emberhez alkalmazkodni vagy lyukas, vizes neoprénruhába bújni és "hé te!" helyett biztosan a neveden szólít majd a túravezető.

Inkább az evezés érdekel?
Haverokkal elmentünk Mitya vezetésével raftingolni, kanyoningozni Szlovéniába. Frenetikus helyre vitt minket, gyönyörű volt és egyben izgalmas. Az elején elmagyarázta a szabályokat, a biztonságot előtérbe helyezve, ami nagyon szimpatikus volt. Amikor kimentünk terepre, végig minket figyelt, hogy élvezzük és hogy minden jól menjen. Tökéletes hétvégét varázsolt nekünk! 
Péter
Szóval akkor a tavalyi Jahorinárol...
Szuper szállás! Sokkal frankóbb, szebb, komfortosabb mint a francia szállások sokkal többért. Közeli pályák, szuper jó hóval!!! Olcsó!!!!! És nagyon cool volt ez a balkán feeling! Ha nem lett volna durván köd utolsó nap ill. nem lettem volna beteg közben, akkor az egyik legtökeletesebb sítáborom lett volna. Sőt amúgy meg így is az volt és nem kellett hozzá 24 órát utazni. Egyetlen negatívuma, hogy túl rövid volt. :)
Rita
A kanyoningot ha valamihez kéne hasonlítani akkor az Aqua Parkot mondanám, de annak is a felfokozott verziója. Az egyik legjobb nyári élményem. Sőt meg merem kockáztatni, hogy életem egyik legkirályabb eseménye volt (mondjuk a top5-ös listámon rajta van). Ki ne akarna sziklákról olyan tiszta vízbe ugorni, amiből már a völgyben, megtisztítás nélkül is inni lehet? Jó volt felmenni a folyam tetejére, majd ott belemenni a jéghideg vízbe. :)
Doma

Írj nekünk!

hello@raxadventures.hu
Üzenet elküldve! Köszönjük, hogy írtál.
Hamarosan válaszolunk.
Hoppá! Valami nem stimmel, kérlek próbáld meg újra!