hűtsd le magad!

Raftingolj velünk a Salza-n Ausztria legközelebbi vadvízi folyóján! Túrák áprilistól szeptemberig, a hét minden napján!
LÁSSAM

1 napos SALZA
RAFTING

17.500 HUF / 55€

Ha épp csak átutazóban vagy és nem érsz rá egy napnál tovább, de azt az egyet szeretnéd felejthetetlenné tenni, akkor ez a program neked szól.

A túra magában foglal egy 3-4 órás evezést a folyó egyik közösen kiválasztott szakaszán. Lehetőség van 6-8 személyes nagy raftban vagy 2-3 személyes vadvízi kenukban való evezésre.

Az ár tartalmazza a mindenre kiterjedő balesetvédelmi oktatást, túravezetést és az evezéshez szükséges teljes felszerelést: Hajó, lapát, bukósisak, Neoprén ruha, neoprén kabát, neoprén cipő és vadvízi mentőmellény. Neked csak fürdőruhát, törölközőt és bátorságot kell magaddal hozod! Az evezés közben megállunk pihenni és felfrissíteni magunkat csokival és üdítővel és a bátrabbak kipróbálhatják milyen a vadvízi úszás vagy egy part menti szikláról a habok közé ugrás.
Részvétel feltétele a biztos úszástudás.

További részletekért illetve foglaláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot! >>

FOGLALOK

2 napos SALZA RAFTING

27.500 HUF / 85€

Ha szeretnéd igazán kipihenni a munkahelyi fáradalmakat és valami frissítő, sportos kikapcsolódásra vágysz akkor ez a neked szóló hétvégi program.

A túra magában foglal 2 db 3-4 órás evezést. Az első napon a folyó egy könnyebb, a másodikon egy nehezebb szakaszán evezünk. Lehetőség van 6-8 személyes nagy raftban vagy 2-3 személyes vadvízi kenukban való evezésre.
Az ár tartalmazza a mindenre kiterjedő balesetvédelmi oktatást, túravezetést és az evezéshez szükséges teljes felszerelést: Hajó, lapát, bukósisak, Neoprén ruha, neoprén kabát, neoprén cipő és vadvízi mentőmellény. Neked csak fürdőruhát, törölközőt és bátorságot kell magaddal hozod! Az evezés közben mindkét napon megállunk pihenni és felfrissíteni magunkat csokival és üdítővel és a bátrabbak kipróbálhatják milyen a vadvízi úszás vagy egy part menti szikláról a habok közé ugrás. Részvétel feltétele a biztos úszástudás.

Szállásfoglalásban szívesen segítünk! >>

További részletekért illetve foglaláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot! >>

FOGLALOK

2 napos SALZA RAFTING-KANYONING

32.500 HUF / 99€

Adrenalinfüggő vagy? Szereted a különleges dolgokat? Ha szeretnéd a pihenés mellett minél változatosabban eltölteni a hétvégédet, akkor ezt a programot válaszd!

A túra magában foglal egy rafting- és egy  kanyoningtúrát. Mindkét program körülbelül 3-4 órás, logisztikával együtt (ruhaosztás, balesetvédelmi oktatás, autózás a helyszínre, stb.) egy tökéletes kétnapos programot jelent. Részvétel feltétele a biztos úszástudás illetve a jó fizikai kondíció a kanyoninghoz!

Az ár tartalmazza a mindenre kiterjedő balesetvédelmi oktatást, túravezetést és az evezéshez szükséges teljes felszerelést: Hajó, lapát, bukósisak, Neoprén ruha, neoprén kabát, neoprén cipő és vadvízi mentőmellény illetve speciális kanyoning felszerelés. Neked csak fürdőruhát, törölközőt zárt sportcipőt (ami nem baj ha vizes lesz) és bátorságot kell magaddal hozod!

Szállásfoglalásban szívesen segítünk! >>

További részletekért illetve foglaláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot! >>

FOGLALOK

MIT KELL TUDNOD?

A Salza Budapesttől mindössze 420 km-re, az osztrák határtól pedig csak 260 km-re fekszik. Ebben a csodálatos természeti környezetben vetjük magunkat a habok közé rafting túráinkon. májustól szeptemberig hétköznapokon is!  A nyári hőségben ennél jobb kikapcsolódást biztosan nem találsz.

Ha érdekel a dolog, de még bizonytalan vagy, nyugodtan tegyél fel kérdéseket a megadott elérhetőségeinket! Ne aggódj, nálunk nincs buta kérdés, mindenre szívesen válaszolunk. >>

Ha már tudod, hogy szeretnél raftingolni, nincs más dolgod mint időpontot egyeztetni, befizetni a foglalót és kész is vagy.

Mit kell magaddal hozni?
A túrához minden szükséges felszerelést biztosítunk számodra, neked csak fürdőruhát, törölközőt és bátorságot kell magaddal hozni! :)

Ki vehet részt a rafting túrán?
A raftingtúrán való részvétel egyetlen előfeltétele a biztos úszástudás. Korhatár nincs. Ha sportos vagy az persze előnyt jelent, de a túra teljesítéséhez átlagos fizikai állapot elegendő.

Mire számíthatsz vezetett túráinkon?

sokéves tapasztalattal, és nemzetközi végzettséggel rendelkező túravezetőkre és A legmodernebb felszerelésekre

Vezetett túráinkra általában jellemző a kisebb létszám ( 4-20 ) fő és a családias légkör. Mi ennek az előnye?

Könnyen és rugalmasan tudjuk a te igényeidhez igazítani a programok többségét. Nem kell másik 70 emberhez alkalmazkodni vagy lyukas, vizes neoprénruhába bújni és "hé te!" helyett biztosan a neveden szólít majd a túravezető.

Inkább a hegymászás érdekel?
Haverokkal elmentünk Mitya vezetésével raftingolni, kanyoningozni Szlovéniába. Frenetikus helyre vitt minket, gyönyörű volt és egyben izgalmas. Az elején elmagyarázta a szabályokat, a biztonságot előtérbe helyezve, ami nagyon szimpatikus volt. Amikor kimentünk terepre, végig minket figyelt, hogy élvezzük és hogy minden jól menjen. Tökéletes hétvégét varázsolt nekünk! 
Péter
Szóval akkor a tavalyi Jahorinárol...
Szuper szállás! Sokkal frankóbb, szebb, komfortosabb mint a francia szállások sokkal többért. Közeli pályák, szuper jó hóval!!! Olcsó!!!!! És nagyon cool volt ez a balkán feeling! Ha nem lett volna durván köd utolsó nap ill. nem lettem volna beteg közben, akkor az egyik legtökeletesebb sítáborom lett volna. Sőt amúgy meg így is az volt és nem kellett hozzá 24 órát utazni. Egyetlen negatívuma, hogy túl rövid volt. :)
Rita
A kanyoningot ha valamihez kéne hasonlítani akkor az Aqua Parkot mondanám, de annak is a felfokozott verziója. Az egyik legjobb nyári élményem. Sőt meg merem kockáztatni, hogy életem egyik legkirályabb eseménye volt (mondjuk a top5-ös listámon rajta van). Ki ne akarna sziklákról olyan tiszta vízbe ugorni, amiből már a völgyben, megtisztítás nélkül is inni lehet? Jó volt felmenni a folyam tetejére, majd ott belemenni a jéghideg vízbe. :)
Doma

Írj nekünk!

hello@raxadventures.hu
Üzenet elküldve! Köszönjük, hogy írtál.
Hamarosan válaszolunk.
Hoppá! Valami nem stimmel, kérlek próbáld meg újra!