Hódítsd meg a csúcsokat!

A Kelet-ausztriai Alpok számtalan Via Ferrata útvonalat kínál a könnyebb családi túráktól kezdve az extrém sportteljesítményt kívánó túrákig.
LÁSSAM

1 napos RAX családi
Via-Ferrata

15.500 HUF / 50€

A túra magában foglal egy kényelmes tempóban 5-6 óra alatt teljesíthető túrát mely során lélegzetelállító látványban lesz részed.
Az ár tartalmazza a mindenre kiterjedő balesetvédelmi oktatást, túravezetést és a hegymászáshoz szükséges összes technikai felszerelést: beülő, bukósisak, kantár, karabinerek. Neked kell hoznod: zárt, hegymászásra alkalmas lábbeli, víz illetve szélálló sportruházat és bátorság. :) A csúcson megállunk pihenni és felfrissíteni magunkat csokival és üdítővel. Részvétel feltétele a jó fizikai kondíció.

További részletekért illetve foglaláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot! >>

FOGLALOK

1 napos RAX extrém Via-Ferrata

18.500 HUF / 60€

A túra magában foglal egy sportos tempóban 6-8 óra alatt teljesíthető túrát mely során a kemény küzdelem jutalmául lélegzetelállító látványban lesz részed.
Az ár tartalmazza a mindenre kiterjedő balesetvédelmi oktatást, túravezetést és a hegymászáshoz szükséges összes technikai felszerelést: beülő, bukósisak, kantár, karabinerek. Neked kell hoznod: zárt, hegymászásra alkalmas lábbeli, víz illetve szélálló sportruházat és bátorság. :) A csúcson megállunk pihenni és felfrissíteni magunkat csokival és üdítővel. Részvétel feltétele a jó fizikai kondíció és a hegymászásban való jártasság.

További részletekért illetve foglaláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot! >>

FOGLALOK

2 napos RAX
Via Ferrata-Canyoning

29.900 HUF / 99€

A túra magában foglal egy via ferrata- és egy kanyoningtúrát. Mindkét program egész napos ( kb. 5-6 óra ) logisztikával együtt (felszerelésosztás, balesetvédelmi oktatás, autózás a helyszínre és vissza, stb.) egy sportos kétnapos programot jelent. Részvétel feltétele a jó fizikai kondíció.
Az ár tartalmazza a mindenre kiterjedő balesetvédelmi oktatást, túravezetést és az összes szükséges technikai felszerelést : bukósisak, Neoprén ruha, neoprén kabát, hegymászó beülő, via-ferrata kantár, illetve speciális kanyoning felszerelés. Neked kell hozni: Zárt, hegymászásra alkalmas lábbeli ( kanyoningnál vizes lesz ), fürdőruha, törölköző, víz és szélálló ruházat.

További részletekért illetve foglaláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot! >>

FOGLALOK

MIT KELL TUDNOD?

A Rax és a Schneeberg köztudottan a hegymászók paradicsoma és minden nyáron turisták 10 ezreit vonzza. Bázisunk itt, Reichenau an der Rax településen található, Budapesttől mindössze 297 km-re. Ez a mesebeli település már a Monarchia idején is az egyik legfelkapottabb üdülőhely volt a Bécsiek számára. Közelsége miatt rengeteg Magyar látogat ide. 

A környék több mint 40 Via-Ferrata ( Klettersteig ) útvonalat kínál. 

 
Ha érdekel a dolog, de még bizonytalan vagy, nyugodtan tegyél fel kérdéseket a megadott elérhetőségeinket! Ne aggódj, nálunk nincs buta kérdés, mindenre szívesen válaszolunk. >>

Ha már tudod, hogy szeretnél via-ferratazni nincs más dolgod, mint időpontot egyeztetni, befizetni a foglalót, és kész is vagy.

Mit kell magaddal hozni?
A túrához minden szükséges technikai felszerelést biztosítunk számodra, neked csak zárt hegymászásra alkalmas lábbelit, megfelelő ruházatot és bátorságot kell magaddal hozni! :)

Ki vehet részt a Via-Ferrata ( Klettersteig ) túrán?
A részvétel előfeltétele a túra nehézségének megfelelő fizikai állóképesség, és a megfelelő ruházat illetve lábbeli megléte. Nehezebb túrák esetén nem árt, ha nincs tériszonyod. Korhatár nincs. Ha sportos vagy az persze előnyt jelent, de a túra teljesítéséhez átlagos fizikai állapot elegendő.

Mire számíthatsz vezetett túráinkon?

sokéves tapasztalattal, és nemzetközi végzettséggel rendelkező túravezetőkre és A legmodernebb felszerelésekre

Vezetett túráinkra általában jellemző a kisebb létszám ( 4-20 ) fő és a családias légkör. Mi ennek az előnye?

Könnyen és rugalmasan tudjuk a te igényeidhez igazítani a programok többségét. Nem kell másik 70 emberhez alkalmazkodni vagy lyukas, vizes neoprénruhába bújni és "hé te!" helyett biztosan a neveden szólít majd a túravezető.

Inkább valami vizes sport érdekel?
Haverokkal elmentünk Mitya vezetésével raftingolni, kanyoningozni Szlovéniába. Frenetikus helyre vitt minket, gyönyörű volt és egyben izgalmas. Az elején elmagyarázta a szabályokat, a biztonságot előtérbe helyezve, ami nagyon szimpatikus volt. Amikor kimentünk terepre, végig minket figyelt, hogy élvezzük és hogy minden jól menjen. Tökéletes hétvégét varázsolt nekünk! 
Péter
Szóval akkor a tavalyi Jahorinárol...
Szuper szállás! Sokkal frankóbb, szebb, komfortosabb mint a francia szállások sokkal többért. Közeli pályák, szuper jó hóval!!! Olcsó!!!!! És nagyon cool volt ez a balkán feeling! Ha nem lett volna durván köd utolsó nap ill. nem lettem volna beteg közben, akkor az egyik legtökeletesebb sítáborom lett volna. Sőt amúgy meg így is az volt és nem kellett hozzá 24 órát utazni. Egyetlen negatívuma, hogy túl rövid volt. :)
Rita
A kanyoningot ha valamihez kéne hasonlítani akkor az Aqua Parkot mondanám, de annak is a felfokozott verziója. Az egyik legjobb nyári élményem. Sőt meg merem kockáztatni, hogy életem egyik legkirályabb eseménye volt (mondjuk a top5-ös listámon rajta van). Ki ne akarna sziklákról olyan tiszta vízbe ugorni, amiből már a völgyben, megtisztítás nélkül is inni lehet? Jó volt felmenni a folyam tetejére, majd ott belemenni a jéghideg vízbe. :)
Doma

Írj nekünk!

hello@raxadventures.hu
Üzenet elküldve! Köszönjük, hogy írtál.
Hamarosan válaszolunk.
Hoppá! Valami nem stimmel, kérlek próbáld meg újra!