ne csak kolbászolj a pályán!

Tanulj meg síelni vagy vegyél részt havas-jeges hegyi kalandjaink egyikén! Életre szóló élmények neked és azoknak akik fontosak számodra!
LÁSSAM

Bérelhető lavina felszerelés

Mammut R.A.S 30L

Aki felül marad, túléli!
Lavinabaleset esetén a légzsák megakadályozza az eltemetődést, illetve csökkenti annak mélységét. Így jelentősen javulnak az esélyeid, biztosan hamarabb megtalálnak a segítségedre siető társak.
Ár: 15 € / 2nap

Kereső szettel együtt 25 €/ 2nap

Mammut Barryvox szett

Egy lavina balesetnél minden másodperc számít. Az Barryvox element keresője egyidőben több áldozat helyzetét képes jelezni és 40m távolságig biztosan pontos adatokat jelez.

Ár: 15 € / 2nap

Hátizsákkal együtt 25 €/ 2nap

Síoktatás

EGYÉNI OKTATÁS

H-P 12:00-14:00 és SZ-V 9:00-16:00 
45€/fő/óra minden további részvevő +10€/fő/óra

CSOPORTOS OKTATÁS

H-V 10:00-12:00 illetve 14:00-16:00
48€/fő/nap (2x2 óra)

Minimum 6 fő együttes jelentkezése esetén külön, magyar nyelvű csoportot indítunk, egyébként a csoportos oktatás leginkább német nyelven zajlik.

További részletek és időpont foglalás az alábbi elérhetőségeken:
hello@raxadventures.hu
+43664 882 78 456

Miért fontos oktatótól tanulni?

Sok egyéb mellet talán a legfontosabb érv, hogy megfelelő technikával sokkal nagyobb élvezet a síelés. Aki biztonságosan áll a lécen, annak a félelemérzete is megszűnik, és így nyújt valódi kikapcsolódást ez a sport. Kezdőként különösen fontos ez, mert az alapoktól kezdve hibásan elsajátított technikát és az ebből fakadó félelemérzetet utólag, nagyon nehéz korrigálni.
Senki nem szeretné a téli vakációját kórházban tölteni. A sérülés veszélye is jelentősen csökken a helyes technikával síelőknél.

Mennyi idő megtanulni síelni?

Ez változó. Mindig van hova fejlődni ezért minden, oktatóval eltöltött óra számít. Haladóként akár csak 1-2 órát is érdemes foglalni, hogy felfrissítsd a nyáron beporosodott sítudást. Kezdőként ennél többre van szükség, de az első alkalom után már könnyebb megmondani, hogy mire készülj.

Rólam

2011 óta foglalkozom síoktatással. Több szezont végigoktattam különböző osztrák síiskolák színeiben. Rengeteg felnőtt és gyerek tanítványom volt kezdők és haladók egyaránt. Síoktatói végzettséget Ausztriában szereztem de oktatásnál nagy hasznát veszem a TF-es tanulmányoknak is. Foglalkozom egyéni és csoportos, kezdő illetve haladó oktatással, felszerelés bérbeadással és sítáborok szervezésével. A 2017/18 - as szezonban Semmering Hirschenkogel (Zauberberg) terepen vagyok megtalálható. Keressetek bátran a megadott elérhetőségeken!
Kocsmáros Mihály (Mitya)

Haverokkal elmentünk Mitya vezetésével raftingolni, kanyoningozni Szlovéniába. Frenetikus helyre vitt minket, gyönyörű volt és egyben izgalmas. Az elején elmagyarázta a szabályokat, a biztonságot előtérbe helyezve, ami nagyon szimpatikus volt. Amikor kimentünk terepre, végig minket figyelt, hogy élvezzük és hogy minden jól menjen. Tökéletes hétvégét varázsolt nekünk! 
Péter
Szóval akkor a tavalyi sítáborról...
Szuper szállás! Sokkal frankóbb, szebb, komfortosabb mint a francia szállások sokkal többért. Közeli pályák, szuper jó hóval!!! Olcsó!!!!! És nagyon cool volt ez a balkán feeling! Ha nem lett volna durván köd utolsó nap ill. nem lettem volna beteg közben, akkor az egyik legtökeletesebb sítáborom lett volna. Sőt amúgy meg így is az volt és nem kellett hozzá 24 órát utazni. Egyetlen negatívuma, hogy túl rövid volt. :)
Rita
A kanyoningot ha valamihez kéne hasonlítani akkor az Aqua Parkot mondanám, de annak is a felfokozott verziója. Az egyik legjobb nyári élményem. Sőt meg merem kockáztatni, hogy életem egyik legkirályabb eseménye volt (mondjuk a top5-ös listámon rajta van). Ki ne akarna sziklákról olyan tiszta vízbe ugorni, amiből már a völgyben, megtisztítás nélkül is inni lehet? Jó volt felmenni a folyam tetejére, majd ott belemenni a jéghideg vízbe. :)
Doma

jelentkezés

hello@raxadventures.hu
Üzenet elküldve! Köszönjük, hogy írtál.
Hamarosan válaszolunk.
Hoppá! Valami nem stimmel, kérlek próbáld meg újra!